Köpvillkor


Nu har vi uppdaterat våra villkor med tillagd information med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), som träder i kraft den 25/5-2018 och därmed ersätter personuppgiftslagen (PuL).

Vi har sammanställt informationen i en numrerad lista med frågor och svar:

1. Vem är ansvarig? Det är Smink och Perukmakarn söder AB, org. nr 556508-1220, adress Kocksgatan 56, 116 29 Stockholm som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som lämnas när du handlar hos oss.

2. Vilka personuppgifter lämnas? Vi behöver namn, leveransadress, mobilnummer och e-postadress av den som handlar. För företag behövs samma uppgifter samt organisationsnummer, faktureringsadress och kontaktperson.

3. Varför behöver vi personuppgifterna och hur används de? Vi behöver ovanstående uppgifter för att kunna uppfylla vårt avtal med dig som kund. Uppgifterna används för att kunna sälja och skicka varor och för att kunna ta kontakt vid behov, (t.ex vid avsaknad av beställd vara).

4. Vilken är den rättsliga grunden? Avtal är den rättsliga grunden för insamlingen av ovan nämnda uppgifter, för att kunna genomföra köp och leverans och fullgöra avtalet.


Dina personuppgifter kommer aldrig användas i annat syfte än att hantera order och leverans. Vi skickar inte ut några nyhetsbrev alls i dagsläget men om det blir aktuellt framöver kommer vi skicka information angående det samt att du får lämna ditt samtycke till det.


Du har rätt att få dina uppgifter ändrade
Du har rätt att när som helst få dina uppgifter raderade
Du har rätt att veta vilken information om dig som finns hos oss.

-Alla priser inkl. 25% moms.

-För att handla i denna webshop ska du ha fyllt 18 år eller med målsmans godkänande. 

-Då vi hänvisar till hygienlagen /2005: 59, 4: 1,2,3/ så har vi inte någon ångerrätt eller öppet köp på några av våra smink, masker, hår eller peruk produkter. Det är därför extra viktigt att du noga går igenom din beställning innan du lägger din order. Har du funderingar över val så hjälper vi dig gärna.

-Om en vara skulle visa sig vara defekt eller felaktig går det naturligtvis att returnera. Du kontaktar oss då inom 7 dagar per mail. Vi ersätter dig då med korrekt vara i samma nyans från din original order. Endast ursprungligt fel omfattas av reklamationsrätten, ej om felet orsakats av användande. Kontakta oss alltid per mail innan du sänder oss någonting i retur.

-Vi har lagt ner ett stort arbete på våra nyansval, men pga färginställning på olika datorer, surfplattor och mobiltelefoner kan nyanserna ibland vara missvisande.

-Våra varor är i första hand avsedda för vuxna, där inte annat anges.

-Vi tar inte ansvar för ev. produktkänslighet. Du har själv ansvar för ev. allergier. Vi lämnar gärna ut innehållsförteckningar på våra produkter. Du kan också gå in på respektive märkes hemsida och läsa aktuella innehållsförteckningar. (Vi länkar under "Våra varumärken")

-Genom att handla av oss har du tagit del av vår information och våra köpvillkor.

-Borttappade presentkort ersättes ej.

-Eventuella rabattkoder måste uppges innan beställning, går ej att korrigera i efterhand.

-Vi förbehåller oss rätten att stänga av kunder om vi anser det nödvändigt.

-Alla varor tillhör Smink och Perukmakar´n Söder AB tills full betalning erlagts.

-Vi ansvarar ej för förseningar orsakade av postleverantören.

-Ej uthämtade leveranser debiteras. Returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
För närvarande 250kr

 

Dessa lager gäller för ehandel
https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/e-handelslagen/ 
https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/ 
https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/konsumentkoplagen/
Allt innehåll som publiceras på denna webshop och hemsida,
även bildmaterial tillhör Smink och Perukmakarn Söder AB och
får under inga omständigheter användas eller kopieras i kommersiellt
syfte utan Smink och Perukmakarn Söder AB´s godkännande.


2017 Smink och Perukmakarn Söder AB All rights reserved